x

Електровелосипед - новий екологічно чистий вид транспорту

EPO - Elecrtic Performance Optimizer - перший електричний велосипед з велосипедів Cube. Він має дві версії EPO FE і EPO . EPO призначений для міської їзди.
Розглянемо модель EPO FE . Модель оснащена звичайної традиційної навішуванням для велосипедів класу TOUR , а також новітнім електрообладнанням для велосипедів.
EPO FE має захисні крила і інтегроване електроосвітлення. Відмінною особливістю EPO FE є акумуляторна батарея розташована в підсідельною трубі. Підсідельна труба виконана в аеродинамічному стилі і ховає електричну акумуляторну батарею всередині , що надає велосипеду унікальний у своєму класі зовнішній вигляд. Задня втулка має вбудований генератор Dynamic E - Assist , який заряджається в русі при обертанні педалей.
На кермі праворуч додатково є монітор , на якому відображаються режими роботи EPO FE . На перемикачі є чотири варіанти включення:
просто велосипед
Економ - наближає EPO FE до звичайній поїздці , дозволяє економити електро - батарею.
Normal - середнє використання електричного обладнання.
Power- максимальне використання електричного обладнання .
При русі в гору з використанням режиму Power досить небагато підкручувати педалі , щоб без особливих зусиль їхати вгору. Відчуття - просто супер!
Без всякого сумніву електровелосипед Сиве - один з видів транспорту майбутнього для міста і незабутніх подорожей.